Milošević print

Pogledajte sve naše usluge

Pored velike palete usluga štampe velikog formata, na papiru ,PVCu, ceradnim materijalima eco-solventnom i lateks tehnikom nudimo i druge usluge sštampe. Bavimo se uslugama štampnja materijala digtalnom tehnologijom od vizit karti, flajera , plastifikaije i parcijalne UV tehnike.

Od 2017. nudimo usluge UV štampe punog kolora, sublimacije i štampe na keramici i tekstilu. Posebno bi naglasili da radimo u isluge direktne štampe na tekstilu obezbedjujuci najsavremeniji kvalitet foto printa na tekstilu.

Štampa velikog formata

Digitalna štampa

Vizit karte, flajeri, izrada gotovih rešenja brzo i kvalitetno na najsavremenijim mašinama za visoku produkciju.Štampa brošura, letaka, seminarskih i drugih višestranih materijala. Parcijalno UV lakiranje koje će dati poseban detalj Vašim ID i drugim karticama.

Sublimacija i štampa na tekstilu

Štampa na majicama, po Vašem dizajnu, Vaše fotografije na tekstilu. Štampajte na dukseve, marame , ešarpe , čarape, rukavice. Štampa na keceljama, uniformama i drugim tekstilnim materijalima.Štampa na staklu i keramici. Uveliko već poznata štampa na keramičkim šoljama , satovima, staklenim podmetačima i zidnim ramovima.

Ostala Štampa na PVC-u Akrilu

Štampa na upaljačima, hemijskama, po Vašem dizajnu, Vaše fotografije